Novo

Bivša devojka Nina Rešića otkrila ŠOK detalje: “Imao je AFERU sa Vesnom Zmijanac, bacila sam STO na njih”

Kako smo nedavno saznali nekadašnja devojka poooznatog pevača Nine Rešića je istupila u javnosti , te istakla kako je pevača uhvatila u odnosu sa njegovom kolegicom Vesnom Zmijanac. Podsećanja radi pevač je preminuo 2007 godine , a o njegovom životu je se dosta pisalo pre njegove smrti ,te je se niz nastavio kada je preminuo , pa je se saznalo dosta detalja. On je za života demantvoao sve one kkoji su ga povezivali sa brojnim klegicama , tvrdeći da su tamo samo izmišljitine ljubomornih ljudi.

On je naime priznao jednom priliko da je svoje ime Amar promenio u Nikola , jer mu je tada preporučeno da će na tržištu da bolje prođe sa tim imenom, što je se na koncu i ispostavilo tako. Dakle , kako je Nino tada govorio svoju osmogodišnju vezu sa izvesnom Velom prekinuo je jer je shvatio da njegovo ’nezadovoljstvo, nije kratkoročno’. – Druga žena nije bila razlog što sam prekinuo osmogodišnju vezu o kojoj i dan danas mislim sve najlepše. U svemu sam pošten. Kada sam sa nekom ženom nemam nameru da je varam jer nisam bio avanturista ni kada sam bio mlad i lep, a ne sada kada sam ozbiljna muškarac – govorio je Nino svojevremeno za medije, pa dodao:

– Mislim da sam postupio džentlmenski, jer sam ostavio sve što sam zaradio: stan u vlasništvu, auto, sav nameštaj, oko sto pedeset hiljada maraka vrednosti. Nadam se da će se moja bivša draga “snaći”. Ostatak teksta pročitajte ovde.