Novo

BIVŠA DEVOJKA ĐORĐA ĐOKOVIĆA JE KAO BOGINJA: Nije htela brak s njim posle 6 godina veze, a sad je izjavom sve iznenadila!

Svetski poznati teniser Novak Đoković ima dva brata koji nisu medijske ličnosti a uprkos tome što nisu u javnosti to medije ne sprečava ase bave njihovim životima. Pre nekoliko dana je najmlađi od njih trojice Đorđe Đoković imao venčanje sa svojom sugogodišnjom partnericom Saškom Veselinov.

Samo najbliži su prisustvovali ovom događaju i svi su zaista uživali ovim povodom Saška je dugo godina bila voditeljka mnogih programa na malim ekranima ali je sada krenula da se bavii sa modnim dizajnom. Međutim, malo ko zna da je Đorđe pre Saške imao ljubav koja nije baš najbolje završila. Pre Saške, Đorđe je bio šest godina u vezi sa Tijanom Ralić, a svi su prognozirali da će njih dvoje upravo zbog duge veze biti do kraja svojih života međutim to se nije dogodilo.

Morali su se rastati jer je između njih na njihovu ljubav stala daljina a Tijana Ralić je studirala u to vrmee u Italiji, tačnije u Milanu A Đorđ je imao stalni posao u Beogradu i nije mogao da ga napusti. Oni su svoju vezu prekinuli pre skoro pa 3 godine a po svemu sudeći mnogo su se voleli. Na njihovim zajedničkim fotografijama može se videti koliko su bili zaljubljeni, a jednom prilikom je i Tijana pričala o tome. Ona je a svom instagramu sa svojim pratiteljima podelila neke detalje iz njihove veze.

Prijtalji su postavljali pitana da li je istina da je on želeo da se venčaju a Tijana je priznala da je on želio, a da nije ona ali da to nije razlog zbog koojeg su okončali svoju vezu. Otkrila je da joj je nakon prekida bilo preteško i da se nadala da će se nešto promeniti, ali ipak nije. Kako je rekla, prerasla je i tu osobu i taj odnos pa da su ostali još u vezi bilo bi im mnogo teško. Povodom venčanja Đorđa Đokovića, Tijana Ralić se nije olašavala.