Novo

BIO U VEZI SA KSENIJOM PAJČIN, PRIČA SE DA JE ZBOG NJE IZVRŠIO U*ISTVO: Evo šta je on rekao o kobnoj noći! JAVNOST U NEVERICI!

Nastavljamo sa novostima koje nam dolaze iz rijaliti svijeta, a ljubitelji ove vrste programa su jedva čekali da počne nova šesta sezona Zadruge, što se i desilo prije nekoliko dana. U ovu sezonu ušlo je dosta poznatih imena, ali i onih anonimnih koji će vjerujemo da se pokažu, pa na samom početku možemo da kažemo da ova sezona obećava, te da nas čeka uzbudljivih deset mjeseci.

Novi vođa, i prvi vođa u ovoj sezoni je Lepi Mića, koji je kako je to inače praksa dijelio budžete i o novim cimerima za crnim stolom govorio svoje mišljenje. Tako je on stigao do Zvezdana Slavinića, i njega je tom prilikom posavjetovao da ispriča svoju životnu priču, koja javnosti toliko i nije poznata, a koja je i više nego zanimljiva, pa je tako Lepi Mića rekao: “Ovde momak koji je u ludo vreme bio u vezi sa najlepšom devojkom u to vreme, pokojnom Ksenijom Pajčin. Izdešavale su se neke stvari, to je njegov život i njegova lična priča. Ja njega poznajem i on je dobar prijatelj mojih dobrih prijatelja”, rekao je on pa je nastavio:

“Njegov otac je živa legenda srpske košarke, koji nas prati godinama i uvek je uz nas. Ja o Zvezdanu ne bih pričao, on će da ispriča na način na koji smatra. Ova sezona “Zadruge” je skupila ljude koji imaju životne priče. Zvezdane, drago mi je da si ušao i svestan si da će biti pitanja koja će tražiti od tebe mnogo stvari i treba da ispričaš pravu istinu”. Detaljnije u video snimku ispod.