Novo

Bio je velika zvezda, a onda se odao alkoholu i umro u MUKAMA: Poruka na njegovom grobu tera SUZE na oči!

Nastavljamo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, naša današnja tema bit će pjevač koji više nije sa nama, a slobodno možemo da kažemo da je ostavio veliki trag iza sebe. Riječ je o pokojnom pjevaču Amiru Rešiću, poznatijem kao Nino. On je rođen u Bosanskoj Dubivi, a onda je u određeno vrijeme on odlučio da pređe u pravoslavlje, pa je tada uzeo ime Nikola, a onda je 2004.godine, on odlučio da se opet vrati u Islam i vratio je svoje rođeno ime, Amir.

Inače, on je svoj prvi album izdao 1992.godine, i ubrzo on je postao velika zvijezda 90-tih godina, a tada su se izdvojili hitovi poput “Usne vrele kao žar”, “Udahni duboko”, “Što stariji sve mi više fali”, “Šta ću mala s tobom”, “Što mi noći nemaju svanuća”, “Donesi divlje mirise”… Nastavio je uzlaznom putanjom kada je njegova karijera u pitanju, a onda se tada pisalo kako su njegovi lični problemi uticali na to da je njegova karijera pala u drugi plan. Kada je riječ o njegovom privatnom životu, on se ženio čak tri puta, i iz ta tri braka on je dobio tri kćerke Tamaru, Amelu i Sandru, a Sandra je javnosti poznata tako što je ušla u muzičke vode, ali je bila i rijaliti učesnica.

Jednom prilikom Sandra je govorila o svom ocu, a tada ona je rekla sljedeće: “Tata je prihvatio bolest i nije poklekao duhom iako je imao jake bolove. To su bile velike muke. Otišao je brzo, za sedam dana se sve izdešavalo. Ja sam bila uz njega poslednjih dana i do poslednjeg trenutka kada su ga odveli u bolnicu. Sat vremena nakon toga je preminuo. Tata je bio mnogo dobar, toliko dobar da ja ne znam da li ću ikada biti kao on. Svima je hteo da pomogne, da izađe u susret i ljudi su ga zato voleli. Halid Muslimović mu je bio jedan od bližih prijatelja i kolega, on je bio uz njega u svakom trenutku”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.