Novo

Bio je ČUDO od deteta, sa ČETIRI godine postao zvezda: Danas je jedan od naših najvećih FRAJERA (FOTO)

U nastavku dnašnjeg članka govorit ćemo o temi o kojoj najviše volite da čitate , a reč je o tome ko je osoba sa forografije. Naime , neka vam nagoveštaj bude da je dečak sa fotografije danas jedan od najpriznatijih , te najcenjenijih umetnika , a njegova karijera započela je dok je imao samo pet godina , te je od tada išla samo uzlaznom putanjom. Međutim , prelomnom godinom u njegovoj karijeri smatra se 2004 godine , a kada je sa kompozicijom “Lane Moje“ pobeđuje na nacionalnom izboru za predstavnika Srbije i Crne Gore za “Evrosong“ i osvaja drugo mesto u ukupnom plasmanu na izboru za pesmu.

Dakle , verujemo da već znate da se radi po Željku Joksimoviću , a koji je sa samo četiri godine postao zvezda , a s obzirom da je bio najbolji harmonikaš među vršnjacima , a tada je u tom vremenu boravio kod bake , a snimala ga je kamera. Također, publika ga je gledala kao člana žirija u muzičkom takmičenju x faktor , a neke od pesmama koje su dotigle enormnu popularnost pisao je za svoje kolege , kao što je Miljacka za Halida Bešlića. Željko Joksimović je na vrhuncu svoje slave važio za pravog dasu, a u nastavku teksta sami zaključite koliko se promenio.

Naime , on je danas neko ko važi za najpoznatijeg i najcenjenijeg muzičara, te neko ko ume da svaku dvoranu napuni do poslednjeg mesta ., jer su njegove balade nešto posebno što osvaja srca brojnih žena . Vaša mišljenja ostavite u komentar.