Jedna vrlo zanimljiva, interesantna priča prati nas u nastavku današnjeg članka. Naime, ako biste pogledali ovog čovjeka danas, ne bi vam palo na pamet da je prije nekoliko godina bio beskućnik i na rubu smrti. Bio je totalno pogubljena osoba.

Danas je okružen nezamislivim luksuzom i živi život o kojem nije imao hrabrosti ni sanjati, a evo kako je to postigao.

Kalil Rafiti danas ima 46 godina i prkosi svima govoreći “ne možete starog psa naučiti novim trikovima.” Kad pogledate njegov Instagram, vidite sliku uspješnog čovjeka koji se brine o sebi, zarađuje milione i izgleda kao da ga više ništa ne zanima na svijetu.

Ipak, prije samo 13 godina, nije ni zamislio da se usudi živjeti ovakvim životom. Kalil je bio beskućnik i ovisnik o opijatima prije 13 godina, bio je najgori mogući ovisnik o drogama na svijetu, dotaknuo je bukvalno dno svog života. Bio je na rubu smrti, imao je samo 48 kilograma i živio je u teškom siromaštvu, ali imao je najdragocjeniji dar – prijatelja koji je vjerovao u njega.

Ovaj ga je prijatelj također uvjerio da započne svoj posao s prirodnim sokovima. Vjera ovog prijatelja u njega nadahnula je Kalila, koji je počeo praviti prirodne sokove po svom receptu. Za početak, napravio ih je pacijentima u Rehabilitacijskom centru Riviera. Praktično se vratio u istu instituciju i tamo širio cijeli svoj uspješan posao, pokazat će to u nastavku njegova života.

Ubrzo je počeo prodavati svoje sokove u Malibuu. Trebalo mu je neko vrijeme da postane glavni, a ubrzo je osnovao vlastitu proizvodnju i tvrtku nazvanu Sunlife organics.

Pet godina kasnije imao je vlastiti lanac barova s ​​prirodnim sokovima. Kupci su se zaljubili u njegove mixeve, koji su između ostalog uključivale alkalnu vodu, himalajsku sol i lišće maslačka.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..