Novo

BILO JE SITUACIJA KOJE NISU PRIKAZANE: Snežana Đurišić otkrila šta se dešava iza kamera u Zvezdama Granda i ko je GLAVNI

U nastavku dnašanjeg članak dotaći ćemo se opularne pevačice Snežane Đurišić , a koja je jedna od najpoznatijih , najuspešnijih , kao i najpoštovanijih pevačica koja se već dugi niz godina nalazi na našoj javnoj sceni . Tako je ona gostovala nedavno u jednj emisiji , te je progovorila o muzičkom takmičenju u kojem je već dugo godina na poziciji žirija , a reč je o Zvezdama Granda. Dakle , tako je ona ispričala da takmičenje ne služi za to da sse mladima uteruje strah u kosti , nego da se preipreme na surov svet koji ih očekuje.

“Mi nismo strašni sud, iako su neki članovi žirija oštri i strogi, ali život nikoga nije milovao. Kada sam ja bila dete došla sam na neko takmičenje, tu je bila žena koja je već oterala jednog momka koji je bio pre mene. Rekla sam da ću da pevam ‘O, mama, mama’ Lole Novaković, a ona me je pitala da li pevam narodnjake. Otpevala sam pesmu Lepe Lukić i ona mi je rekla kako ću pevati samo narodnjake. To je bila Radmila Trifunović. Ona je znala to što radi, radila je najbolje na svetu i kod nje nije mogao da prođe niko ko ne zna”, ispričala je Snežana i nastavila.

“Pazim šta ću da kažem toj deci, ali ne mogu da kažem da je bilo odlično ako nije. I to nije nimalo lak posao. Mentorisanje je jako važna stvar, tu decu možemo bar malo da usmerimo, pa šta im Bog da. Moraju da budu radni, vredni, disciplinovani, ali ako nešto ne može – ne može. Svi vole da gledaju čarke i da čuju. Kod nas nije montirano, to je sukob mišljenja, gde ima i malo slobode. Publika je nepogrešiva”, istakla je pevačica i otkrila kakav je odos među članovima žirija. Osstatak ovde.