Krećemo s vrlo neobičnom pričom koja je sve uhvatila kad se pojavila na društvenim medijima.

Ova žena se zove Sia Cooper i osobna je trenerica i majka dvoje djece. Osim fitnes savjeta, ona dijeli i video zapise iz svoje dnevne rutine, zbog čega je često nazivaju lošom majkom. Niko je ne voli iz tog razloga, samo je nekoliko podržava. Ali sada se otvorila više nego ikad i priča je postala viralna, a svi su pogledali ovu priču.

“Dakle, jeste li spremni?” pitala je medicinska sestra.

“Dječak je?” – pitala sam oduševljeno. “Ne”, odmahnula je glavom dokttorica gledajući snimak.

“Djevojka?” Upitala sam, razočarana, i dalje se nadajući da sam nešto pogriješila. “Da, ona je djevojka”, rekla mi je. Srce mi je potonulo. Jednostavno nisam znala što bih sa sobom u tom trenutku.

U tom sam trenutku bila trudna 16 punih sedmica. Već sam bila mama jednog slatkog dječaka i željela sam barem još jednog. Dok sam gledala ultrazvuk, snovi su mi se srušili pred očima.

Od tog pregleda nisam prestala plakati skrivajući sve od svog muža. Znam šta mislite. Da sam plitka, nezahvalna i loša majka. Znam da samo želim da je dijete zdravo. Znam da misliš da sam sebična, ali jednostavno nisam mogla protiv sebe.

I u pravu si. Najvažnije je da je dijete zdravo. Ali ipak, da biste me razumjeli, morate znati nešto o mom djetinjstvu.

Nikad nisam bila bliska s majkom. Naprotiv, bili smo dvije neznanke i ostajemo do danas. Uvijek sam zavidjela svojoj djeci iz njihove okoline na divnim majkama.

I to je razlog zašto sam željela imati samo sinove. Kako moja kći ne bi proživaljvala isto jer se bojim da će se priča ponoviti, mada se nadam da neće.

Izvor: Lokovesti

Preporučujemo
Loading..