Novo

BILA NEVINA DO 39. GODINE, ČUVALA SE ZA PRAVOG KOJI JE UNIŠTIO: Potresna sudbina pevačice ostavlja bez teksta: UMRLA U MUKAMA!

Da životi poznatih ličnosti, kako u svijetu, tako isto i kod nas mogu da budu tužni i da oni imaju tužnu sudbinu, govori nam i priča koju vam u nastavku donosimo, a koja se odnosi na jednu poznatu pjevačica, koja je imala zaista tešku životnu priču. Dakle, riječ je o legendarnoj pjevačici koja je iz Izraela, a riječ je o Ofri Hazi, čiji život je pun raznih priča, od tragedija, predrasuda, raznih žrtvovanja, ali i jako pogrešnih odluka.

Ofra je rođena i odrasla u jako siromašnoj porodici, iz koje je izašla zahvaljujući njenom talentu, jer je imala takav glas da je očaravala sve one koji bi čuli kako ona pjeva. Imala je samo 12 godina kada je otkriven njen talenat, i tada je njena karijera počela da se razvija, pa je ona došla do samog vrha svjetsje muzike. Od strane medija ona je dobila nadima Madona sa istoka, i mnogi su je prost obožavali. Kruna njene posvećenosti muzici uslijedila je 1983. godine kada su joj se otvorila sva vrata svjetske scene, nakon drugog mjesta na koje je ona osvojil na Evrosongu, sa pjesmom “Chaime”.

Zatim je uslijedilo nešto što je definitivno ostavilo veliki pečat na njenu muzičku karijeru, a to se desilo kada je ona dobila Gremi nagradu za njen albuma, i samim tim ona je postala jedini muzički izvođač koji je iz Izraela nominovan za ovo veliko priznanje. Iako je stekla veliku slavu, ona je ostala kakva je i ranije bila, tačnije prizemna i normalna djevojka koja je ostala odana svojoj porodici. Ostatak teksta pročitajte ovde.