Home Zanimljivosti Bila je voditeljica koju su svi prezirali, utjerivala je strah u kosti,...

Bila je voditeljica koju su svi prezirali, utjerivala je strah u kosti, a ovako izgleda danas Daniela iz Najslabije karike: Nikad je ne biste prepoznali (Foto)

459
0
Nekada je kviz koji se prikazivao na televiziji, a koji je nosio naziv “Najslabija karika”, bio baš veoma popularan u regionu.

Daniela Trbović predvodila je hrvatsku verziju ove emisije, koja je za natjecatelje bila pravi strah i drhtanje. Ponekad su njezini komentari bili toliko oštri da nisu uvijek bili sudionici kviza baš željni da odgovore na njih, tako da se nekima doista nije ona svidjela. Naravno, morala se tako ponašati, jer to zahtijevaju pravila ovog kviza.

Vodila je jutarnju emisiju “Dobro jutro Hrvatska” od 2016. godine, a danas ima više od 50 godina, ali čini se da je te godine koje su prošle ne mogu učiniti ništa. Također je dala intervju u kojem je otkrila neke detalje iz svog života.

– Nisam dvije godine išla na trening. Nekako mi nedostaje jer sam cijeli život vježbala, fitnes ili ples. U tim godinama od 50-ih godina sve se teže vraća u formu. Potrebno ti je više truda, ponekad kad se tako mučim i znojim se pitam se zašto to radim? Ali, znamo da je hormon sreće također vježba, a sada prakticiram pilates. Kada ne pronađete sreću iz svoje vlastite, morate je proizvesti u sebi. Inače imam Rocky psa kojeg jako volim i puno vremena provodim s njim u hodu, kaže ona, dodajući da je pedesetih godina svog života došla do velikog životnog znanja.

– Mislite da u 40-oj imate više vremena, samo ste na pola puta, a niste ni pola pedesetih godina jer jedva možete očekivati ​​100 godina života. Postajete svjesni kako su vaši preci živjeli i shvatili ste da nemate vremena da je izgubite s ljudima koji vam ne odgovaraju, vi postanete sebični. Zapravo, postajete zdravi sebični. Kad to shvate, žene se posvećuju sebi, zaključila je.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..