Mnogi je pamtimo zbog ogromnih grudi i usana. Imali smo osjećaj da će se svaki trenutak rasprsnuti. Đuričić je imala 1200 kubnih metara silikona u prsima i veliku količinu silikona na usnama.

U skladu s tim, bila je prepoznatljiva godinama, ali Tijana je odlučila smanjiti usne i grudi, što je dugo bio njezin zaštitni znak.

Starleta nakon intervencije izgleda puno više pirodnije i ljepše. Stoga nas ne čudi što je bila samo pohvaljena zbog svog novog izgleda i da nikad nije bila bolja. “Svi mi sada kažu da izgledam bolje. Na usnama imam samo malo silikona i planiram to uskoro izbaciti ”, rekla je ranije.

Tijana Đuričić i njezina prijateljica Sanja Jojić prije nekoliko godina pojavile su se u središtu interesa zbog njihovog upečatljivog izgleda: na grudima i usnama bile su plave leće i ogromni silikoni. Sanja je nakratko nestala iz javnosti, a Tijana je 2015. postala sudionica Farme 6. Nakon toga potpuno se povukla iz medija.

Nedavno smo zavirili na njezin Facebook profil i vidjeli koliko se fizički promijenila u međuvremenu. Sada je crvenokosa, bez ogromnih usana. Također, više ne koristi plave leće. Ovako to danas izgleda.

Velika promjena zaista, priznat ćete? Mnogi je ne mogu čak ni prepoznati kada prođu pored nje na ulici ili u šoping centru. Zaista ogromna razlika. Kao da to nije ista osoba. Ovo je samo još jedan dokaz koliko vas silikoni i plastične operacije zaista mogu promijeniti.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo