Novo

BILA JE SAN SVIH MUŠKARACA A ONDA JE ODJEDNOM NESTALA: Dokrajčila je TRAGEDIJA, bićete U ŠOKU KADA JE VIDITE DANAS!

U nastavku današnjeg članka vratit ćemo se unazad u devedesete godine , a koje su po mnogo čemu bile uzdrmane . Naime , verujemo da se sećate pevačice koja je samo samo svojih 15 godina npravila rasulo sa svojim hitom Bumbar , te je ta pesma važila za jedan od najvećih hitova ’96 godine. Lina Božović je bila neko kome je se predviđala ogromna i uspešna karijera , međutim, kao i dosta onih koji su u tom periodu pokrenuli neku slavu , ona je odlučila da se pvuče sa javne scene , pa je posle shodno tome pala u zaborav.

Tek mnogo godina posle , ona je se pojavila na javnoj sceni , pa otkrila koji je to tada bio iznenadni razlog njenog povlačenja. Naime , pevačica je tada otkrila da je njen otac , kada joj je bilo samo 16 godina izvršio samoubistvo , što je za nju tada bila velika tragedija ,te je ostavilo ogroman trag na nju. Da je život nije mazio pokazuje i činjenica da je i majku također rano izgubila , a nažalost i suprug joj je preminuo sa kojim ima dve ćerke.

Ona je čak jednom priliko ispričala i kako je krenula njena karijera , te da je se sa muzikom počela baviti kada je imala samo 12 godina , te da joj je otac bio najveća podrška u tome. Njen prvi CD je izbacila sa 14 godina , dok je već sledeće godine snimila i drugi , a koji nosi naziv ” Bez reklamacije “, te se upravo na njjemu nalazi i popularna pesma Bumbar.