Novo

BILA JE NEVINA DO 39. GODINE, a suprug joj je preneo SMRTONOSNI VIRUS! Pevačicina tragedija će vas rasplakati!

Kako ste i sami mogli da zaključite naša današnja tema će biti slavne ličnosti, a kako to biva u cijelom svijetu, tako isto i kod nas, javnost najviše zanima kakav je to privatni život neke od poznatih ličnosti, kako su oni živjeli prije nego što su postali poznati, i tome slične stvari. Mnogo je poznatih ličnosti koje imaju jako tužnu životnu priču, i koji su skončali na jako tragičan i tužan način, a shodno svemu što smo napisali, mi vam u nastavku donosimo životnu priču jedne jako poznate pjevačice.

Naime, riječ je o legendarnoj izraelskoj pjevačici koja je bila jermenskog porijekla, a njeno puno ime bilo je Bat-Sheva Ofra Haza, dok je u javnosti bila poznata samo kao Ofra Haza. Kada je riječ o njoj i njenom životu, jednostavno je to priča o slavi, moći, ljubavi, ljepoti, muzici ali i žrtvovanju. Pored toga bila je to i priča o razarajućim predrasudama društva, brojnim pogrešnim odlukama koje je imala, te o neočekivanoj tragediji.

Ova poznata pjevačica inače je rođena u jako siromašnoj porodici, a rođena je kao deveto dijete ujedno i najmlađe, te iz kandži siromaštva nju je izvukao samo njen ogroman talenat koji je imala, kao i glas sa kojim je ona očaravala svakoga ko bi je upoznao. Kada je Ofra imala dvanaest godina, njen talenat otkrio je jedan agent dječijeg pozorišta “Bezazel Aloni”. Njena karijera nezaustavljivo se probijala ka vrhu svjetske muzike, lokalni mediji prosto su je obožavali, pa su joj pripisavli epitet “Madone sa istoka”. Pjevačica je često isticala, mnogo godina kasnije, sa pozicije zvijezde, da je glas jedino čime se služi na putu do uspjeha. Ostatak teksta pročitajte ovde.