Showbizz

Bila je najveća IKONA jugoslovenske scene: Svi muškarci su uzdisali za njom – Sada je stjerana U ĆOŠAK – MUKA ME JE NATJERALA da napravim OVO (FOTO)

U bivšoj državi osamdesetih godina prošlog stoljeća smatrali su je jednom od najseksi pjevačica na estradnoj sceni, a najveću popularnost stekla je kao pjevačica svojevremeno popularnog benda Denis & Denis.

Imala je status seks ikone osamdesetih, a iako joj je tada išlo vrlo dobro, danas živi jako loše i jedva sastavlja kraj s krajem, a to je bio veliki šok za mnoge obožavatelje ovog bivšeg benda jer svi jako dobro znaju koliko Marina Perazić u svoje je vrijeme bila popularna i tražena.

Kad su devedesete došle i  onaj period nakon njih, Marina se nije baš dobro nosila i pala u veliku finansijsku krizu, bila je toliko loša da je čak pristala biti dio jednog reality showa, iako je često prije toga isticala da nije uopšte obožavatelj ove vrste emisija jer je njezino postojanje bilo potpuno ugroženo, morala je pristati i na to, jer, kako je rekla, muke su je prisiljavale na to.

Novinarima je tada otkrila da u to vrijeme nije imala novca i da ju je dobar honorar natjerao da prihvati posao. S obzirom na to da situacija ni danas nije puno bolja, a kako kaže, nema čak ni vlastiti krov preko glave, već unajmljuje stan u kojem živi sa kćerima jasno je da je ona totalno propala. Marina je tako nedavno plakala pred kamerom u jednom intervjuu i tada je kazala da ima puno planova, ideja i projekata, ali da nema apsolutno nikoga ko bi želio uložiti u sve to. Također je kazala da ne zna štabi učinila bez podrške svoje djece, kao ni svog bivšeg partnera Ivana FeceaFirčija, koji je također bio bubnjar u EKV-u.

Kada je u pitanju ljubavni život, Marina je priznala da joj ne smetaju odnosi s mlađim momcima i da ima nekoliko takvih odnosa, ali iskreno je priznala da bi voljela pronaći muškarca koji je finansijski dobrostojeći i da joj pomogne da nastavi sa svojim životom, da se vrati na estradnu scenu, kojoj, kako kaže, i ona pripada.