Showbizz

Bila je najlepša žena sveta, a OVAKO danas izgleda Anđelina Đoli: Lice oronulo, TELO SE RASPADA! SVI se pitaju šta joj se desilo? (FOTO)

Kaže se za nekoga “Lijep je kao glumac”, može se dodati ili kao glumica. Moramo priznati, kada gledamo filmove ili serije veoma rado gledamo i fizički izgled aktera u filmu. Zato je filmska industrija prava “proizvodnja” ljepotica i ljepotana koji su već dobili ili čekaju svoje prilike da postanu poznati.

Naravno,godine prolaze i ostavljaju traga i na grumcima pa se neki, ili veoma puno njih, odlučuje malo poraditi na svom izgledu uz pomoć plastičnih hirurga. I to i muški i ženski umjetnici bez razlike.

Jedna od holivudskih ljepotica koja je svakoga ostavila bez daha je svakako Anđelina Đoli, prirodna ljepota ove žene je na početku njene karijere bila ono što joj je otvorilo vrata filmskih studija. Može se s pravom reći da je kod nje bilo tu sve što jedna žena može da ima, izgled, lice, tijelo, šarm, znači sve u jednom, i što bi se reklo žena bez ijedne mane.

Privatni život je bio, kao I kod mnogih u Hoolivudu, prilično buran Ii raznovrstan, pa onda jedan propali brak sa holivudskim glumcem Bili Bob Torntonom, a onda jedan uspješniji brak.

Nakon snimanja filma MR. i MS Smit ,rodila se ljubav između nje i Breda Pita pa se često za njih koristio izraz “Branđelina”.

Oni nisu mogli imati svoju djecu pa su odlučili usvajati djecu, djecu koja su iz siromašnih zemalja, siročad kojima su pružili život o kakvom mogu mnogi samo sanjati.

Ali nije ni ovaj brak potrajao, razišli su se pa se Anđelina nije neko vijeme pojavjivala puno u javnosti. Kruže glasine da se Anđelina Đoli podvrgla rigoroznim dijete pa tako danas jednostavno nije ni sjena one ljepotice od ranije.

Mediji tvrde da je izgubila je preko 30 kilograma, i da se može govoriti o početku anoreksije.

Poznato je da je Anđelina Đoli veliki misionar i borac s ciljem da se iskorijeni glad u svijetu i da vodi niz fondacija i projekata za pomoć gladnoj djeci u Africi. Jednom prilikom je, kada su je pitali zašto je tako smršala, Anđelina jednostavno izjavila da se izgladnjivanjem solidariše sa svim ljudima koji nemaju šta da jedu u cijelom svijetu.