Showbizz

Bila je NAJLEPŠA žena Jugoslavije! Zarađivala je HILJADE eura dnevno! Uradila je nešto SRAMNO i uništila karijeru, EVO kako izgleda dana(FOTO)

Danas smo za vas pripremili jednu zagonetnu i tajanstvenu osobu za koju biste trebali pogoditi, a tiče se njezine rane slike iz rane mladosti.

Tih dana ona je bila san svakog muškarca i sve što trebate je pogoditi o kome se ovdje zapravo radi. Tada naravno nije bilo plastičnih operacija, a ovo je bila prava ljepota bez ikakve šminke ili korekcija.

Ipak, treba na kraju biti realan i reći da je bilo tada veoma malo šminke, ali mora se naravno priznati da se radi o pravoj istinskoj ljepotici koja na sebi nije učinila apsolutno ništa, a kao takva opet je bila neostvareni san većine muškaraca u bivšoj državi. Sve što trebate je u što kraćem vremenu pogoditi koja je ljepotica na ovoj fotografiji.

Za početak ćemo vam odati da je ona bivša Miss Jugoslavije, zove se Bernarda Marovt, a za Miss bivše države proglašena je bila davne 1982. godine. Ali, taj izbor za Miss ona ipak neće pamtiti po dobrom, jer kad je ova prelijepa Slovenka otišla na izbor za Miss svijeta, bila je odmah diskvalificirana jer je za magazin Start imala nekoliko golišavih fotografija. Možete li vjerovati u to kad pogledate šta današnje misice i starlete sve rade?

Izašla je, naime, u kalendaru za tu godinu u tom izdanju Starta, a samo je taj broj bio prodan u nevjerovatnih 350 000 primjeraka. Tada je bila proglašena i za Miss fotogeničnosti, zarađujući oko 2.500 eura dnevno u svojim najboljim danima. Zanimljivo je da, mada ona danas ima 56 godina, i dalje se bavi modelingom.