Showbizz

BILA JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH SRPSKIH PEVAČICA: Danas je SIROTICA, niko je neće, SVI JE ZABORAVILI… Tek kad vidite na šta danas liči, PREKRSTIĆETE SE! (FOTO)

U današnjem tekstu ćemo malo da se vratimo u prošlost, i to u 80-te i 90-te godine prošlog stoljeća, vrijeme kada je kvaliteta muzike bila na zaista visokom nivou.

Tada niste mogli svaki dan vidjeti novu pjesmu ili album nekog izvođača, a kada se to desi onda je to nešto zaista posebno. Mnoge pjesme su postali evergrini i slušaju se i danas. Domaća estrada je bila krcata kvalitetom, a dovoljno je pogledati samo neka imena tadašnjih umjetnika.

Narodna muzika bila je tada jako popularna, a mnogi danas narodnu muziku poistovjećuju sa turbofolkom (kojem je naziv dao Rambo Amadeus), ali to su ipak dva potpuno različita muzička pravca.

Danas ćemo pričati o Nataši Đorđević koja je svojevremeno važila za pjevačicu sa ogromnim potencijalom, a njena najpoznatija pjesma “Zaboravi moj broj” sluša se i dan danas.

Međutim 2010. godine sve je pošlo nizbrdo kada je doživjela ogromnu tragediju u porodičnom životu, kada ju je njen tadašnji partner pokušao ubiti. Naime, izbila je teška svađa, ona je pokušala pobjeći, ali ju je on sustigao svojim automobilom i potom pokušao izgurati sa ceste. Mada je uspio u tome, ona je preživjela te je nazvala policiju, a on je na kraju završio 1,5 godinu u zatvoru.

Inače, ona je prethodno prekinula sa njim, ali on se tada počeo manijakalno ponašati i konstantno joj pravitri probleme, da bi na kraju čak pokušao i da je ubije.