Kanadska glazbena zvijezda pojavila se među ostalim slavnim osobama na Pariškoj sedmici mode (Fashion week), a nije mogla ni hodati u pletenoj haljini.

Glazbena zvijezda Selin Dion (Celine Dion), (51) u posljednje vrijeme ne prestaje šokirati svoje obožavaoce svojim modnim kombinacijama, što uzrokuje burne reakcije gdje god se pojavi. Izgleda da su komentari brutalniji nego prije, da je prate mjesecima, ili da izgleda da se ipak ne može otrgnuti, a to nikada prije nije bio slučaj.

Selin se na ovom događaju pojavila u haljini koju je stvorio nizozemski dizajner Iris Van Herpen, a malo je rečeno da je haljina izazvala opće iznenađenje. Dok je hodala u pletenoj haljini, jednom rukom je držala haljinu da ne zakači cipelama, tako da više nije mogla normalno hodati.

Osim što je ostavila “snažan” dojam s haljinom, obožavatelji kanadske pjevačice nisu mogli ni vidjeti njezino lice, na kojem su joj njene jagodice skočile preko njezine mršavosti. Stvarno izgledaš anoreksično. Propala si. Šta ti se događa? Počni jesti – neki su od komentara koje možete pročitati na društvenim mrežama.

Međutim, istina za volju, njezino neobično ponašanje počelo je otkako je preminula njezina voljena osoba, njen suprug Rene. Nije tajna da je to teško vrijeme za legendarnom pjevačicom Celine Dion. Ostala je bez supruga Rene Angelica 2016. godine, koji je napustio ovaj svijet nakon što je izgubio bitku s teškim bolestima, a ostala je bez voljenog brata samo nekoliko dana nakon toga.

Stoga ne čudi što je Selin izgubila na težini i počela se neobično ponašati i kontroverzno se oblačiti, ali navijači se nadaju da će uskoro stati na noge.

Preporučujemo
Loading..