Stories

BIJESAN SAM, RAZOČARAN I RAZVODIM SE! Muškarac Otvorio Ruksak Svoje KĆERKE I Našao OVO! Žena Mu Je Radila Iza Leđa!

Svakodnevno putem društvenih mreža imamo priliku da čitamo razne ispovjesti koje su podijelili neki ljudi, a koji u ovim pričama otkrivaju, najčešće neke bolne trenutke u njihovim vezama, zbog kojih su raskinuli sa voljenom osobom.

Neke od ovih priča pomalo su komične, ali neke su i smrtno ozbiljne, kao što je to i priča o čovjeku koji je podigao puno prašine na društvenim medijima i izazvao veliku polemiku među korisnicima društvenih medija.

Naime, odlučio se razvesti od žene, a sve zbog nečega što je pronašao u školskoj torbi njegove kćeri:

„Našao sam kondome u ruksaku moje kćerke koja je navršila tek 12 godina. Poludio sam i počeo da vičem na nju kad sam to vidio, ali moja supruga mi je rekla da neće razgovarati sa mnom ako je na bilo koji način kaznim. Na osnovu toga sam zaključio da je moja žena znala za to. Priznala mi je potom da je ona kupila kondome jer joj je kćerka rekla da želi da ima seks sa svojim dečkom (što se kasnije i desilo). Tako sam ljut i razočaran. Želim da se razvedem jer ne podržavam to kako moja žena odgaja našu ćerku i zato što ona radi takve stvari iza mojih leđa.”

Ova priča je takođe izazvala ogromnu polemiku među korisnicima društvenih mreža. Mnogi su bili na njegovoj strani te su rekli da starost njegove ćerke nije pogodna za bilo kakva seksualna iskustva i da njegova supruga očigledno ne razmišlja ispravno o tome, ali ipak, među svim komentarima se izdvojio jedan koji baca drugačije svetlo na čitavu ovu priču.