Ovih je dana podignuta vrlo velika halaabuka o ženi koja nam dolazi iz istočne Srbije.

Društvene mreže, kao i pojedinačni portali, apsolutno su ustali protiv toga. Snimak do sada neimenovane žene iz sela zvanog Dubac širi se na Facebooku, ali i Instagramu, a stigao je čak i na Twitter. Konkretno, dama se odlučila riješiti svog komunalnog otpada bacivši ga u rijeku. Ponekad neko to učini, ali ne u mjeri u kojoj je ona to i učinila, prava sramota, slažete li se s nama?

Bacila je nekoliko vreća i vreća otpada posve neobavezno u rijeku Rasinu, a zatim je suptilno zastala da pogleda svoj rad; vrijeme je vrlo važno. Međutim, ono što besramna kućanica nije znala je da je neko snima cijelo vrijeme i da će na ovaj način vrlo brzo završiti na Internetu, a sada je počela dobijati komentare na društvenim mrežama.

Kao što se moglo i očekivati, komentari su potpuno negativni, a korisnici koji iznose svoje mišljenje i prigovore na ovaj postupak puni su gnjeva i kako bi joj očitali lekciju da mogu. Oni uglavnom traže najveću kaznu za ženu, žele da izađe inspekcija zaštite okoliša i dodijele joj zaista veliku kaznu.

Sljedeći put kad ugledate zagađenu rijeku i neće proći dugo prije nego što je svaka rijeka zagađena, sjetit ćete se ove dame poput nje i još nekoliko stotina hiljada koji se ponašaju poput nje, pa gdje vam je obraz ? Bit će vam jasno zašto živimo u prljavštini i zašto postoji toliko novih bolesti oko nas.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo