Novo

“BEŽITE ODAVDE SRPSKE DROLJE”! Porodicu iz Leskovca dočekala JEZIVA poruka na autu: To nije SVE(FOTO)

Kako je započela pandemija koronavirusa, dosta se ljudi s Balkana našlo u neobranom grožđu, dok se ljeto lagano počelo približavati.

Svi su naravno željeli otići negdje na more, ali sve su rampe bile spuštene. Najprije je Hrvatska zatvorila sve svoje granice, odmah poslije njih, Crna Gora, a na kraju je i Grčka okrenula leđa Srbiji. ALi, jedina normalna opcija koja je preostala bio je Neum u Bosni i Hercegovini, koji je postao turistička atrakcija broj 1 na čitavom Balkanu.

Ali, puno je Balkana koji su pobjegli od Neuma, pa su sreću potražili u Bugarskoj, Turskoj, Albaniji i drugim egzotičnijim, ali i mnogo skupljim destinacijama. Danas vam prezentiramo negativno iskustvo jedne porodice iz Srbije koja je svoje ljeto odlučila provesti u Sarandi u Albaniji. Prvo jutro dočekao ih je jezivi natpis na šoferšajbi njihovog automobila.

Napravili su im štetu, ali su primili i veoma strašnu prijetnju i uvredu. Na staklu je, naime, bilo urezano: “Bežite odavde, srpske drolje. Smrt svim Srbima”. Leskovčanin nije odmah nazvao policiju, već je kontaktirao veleposlanika Srbije u ovoj zemlji koji je odmah alarmirao nadležne institucije. Albanska policija provela je istragu, rekli su da će pozvati članove porodice u postaju kako bi dali izjavu, ali još ništa po tom pitanju …

Ostatak praznika prošao je u najboljem redu, čak je i policija kazala da je to sramota za albanski narod. Sad imaju veliki minus, moraju mijenjati kompletno vozačko vjetrobransko staklo, ali i prefarbati cijeli automobil. Jeste li ikad bili u Albaniji?