Jeziva tragedija koja se desila početkom ove sedmice u Beogradu, kao i otkrivanje novih detalja svakako samo dodatno produbljuju sumnju i razloge koji su naveli jednu naizgled običnu ženu da počini ovako nešto.

Svi su već svjesni da je majka Danijela, kako se navodi prvo presjekla vene svojoj kćerki, a zatim, pred očima mnogih očevidaca, svoje dijete bacila sa četvrtog sprata stambene zgrade, a onda je i sama skočila u smrt. Također smo saznali da je u međuvremenu, stan u kojem su živjeli ona i njezina porodica ostao zapaljen i da je ona vikala nešto s terase prije nego što je i sama skočila.

Rezultat slika za majka danijela bacila bebuPrema riječima susjeda, koji je cijelo vrijeme promatrao događaje u stanu, rekao je da je ona prvo bacila dijete, a onda je rekla da su žene u opasnosti, a onda je govorila nešto kao loše o muškarcima. Isti susjed pokušao ju je odgovoriti od toga da skoči, ali njegovi pokušaji nisu donijeli nikakve promjene, pa je ona skočila u sigurnu smrt. Tek nakon njezinog skoka susjedi su vidjeli dim kako izlazi iz stana.

stan

Jedna od susjeda je čak i neuspješno pokušavao uhvatiti dijete koje je ona bacila, a kako svjedoci navode, kada se bacila, Danije je ostala nakratko živa, ali je sa sobom odnijela tajnu u grob.

Danielin suprug, kada je saznao za situaciju koja se događala u njegovom stanu, kako ispred zgrade, tako i zbog fatalnog ishoda njegove kćeri i žene, hospitaliziran je u stanju šoka i pozlilo mu je.

Susjedi također tvrde da su Dejan i Danijela bili sasvim normalni par, te da im se kći često igrala pred zgradom. Dejan je čak i upravnik u zgradi u kojoj se dogodila tragedija i zaposlen je u privatnoj tvrtki.

S druge strane, Danijela je završila farmaciju u Beogradu, a radila je na VMA. Objavila je posljednji post na svom profilu u februaru 2016. godine, i bila je to slika posvećena njihovoj kćeri.

crtez

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..