Novo

BEOGRAĐANIN IZDAO STAN U AUSTRIJI UGLEDNOM DIREKTORU SA KRAVATOM! Posle 3 godine u stanu zatekao OVO! ŠOKIRAO SE! (FOTO)

Na društvenim mrežama imamo priliku da često pročitamo neke zanimljive oglase ili iskustva stanodavaca, koje su oni imali sa svojim stanarima, pa tako većina vlasnika, barem sudeći po objavama na mrežama su zažalili i imali su negativno iskustvo sa svojim stanarima, a kako smo već napisali neki od njih su čak i zažalili što su izdali svoju nekretninu.

Naime, u današnjem članku vam donosimo jednu priču koja se pojavila na društvenoj mreži Tviter, a radi se o jednom tvitu koji je postavio Beograđanin, a koji je na tri godine izdao stan u Austriji, i taj čovjek bio je veoma ugledan. Njegov tvit glasio je ovako: “Naleteh na ove slike mog stana… Ovaj stan sam iznajmio jednom jako uglednom i uglađenom direktoru jedne komapanije. Posle tri godine mi ga je vratio u ovakvom stanju. To što je uvek doteran sa kravatom i akt tašnom ne znači da nije stoka”. Kako smo već do sada navikli ovakve objave na društvenim mrežama uvijek su izazivale razne reakcije, pa je tako bilo i sada.

Jedan od komentara glasio je: “Ne znam kako ste iznajmili stan privatno ili preko agencije. Uglavnom kada se stan iznajmi preko agencije agent je dužan da na svakih šest meseci izvrši inspekciju i prođe kroz stan, naslika sve. Ukoliko dođe do ovakvih stvari pošalje zathtev da se u narednih x dana stan isprazni” – pisalo je u jednom komentaru, dok mu je Beograđanin odgovorio: “Stan sam iznajmio privatno i sa ugovorom koji je zakonski obavezan, a u kom se kaže da dok traje ugovor i dok redovno plaća stan pripada podstanaru. On je posle izlaska sve triškove saniranja i češćenja stana kao i još dve kirije uredno platio.” Ostatak teksta pročitajte ovde.