Ljubomir Perućica, poznat i kao Ljuba Perućica, je rođen u Mostaru 1990. godine, ali je svoje formativne godine proveo u Požarevcu sa svojom užom porodicom, koju su činili roditelji, sestra i brat. Nakon što je postao poznata ličnost na nacionalnoj sceni, njegov lični život postao je predmet javnog interesovanja.Ljuba Perućica je bio u romantičnoj vezi sa koleginicom Aleksandrom Prijović. Međutim, njihov raskid privukao je veliku pažnju u medijima i na društvenim mrežama.

Pojedini izvještaji su sugerirali da je raskid bio posljedica nesporazuma i glasina o Aleksandrinim kontaktima s drugim muškarcima dok su bili zajedno. Perućica je izrazio divljenje prema svojoj bivšoj djevojci, ali nije detaljno komentarisao njihovu vezu u javnosti.Nakon raskida s Aleksandrom Prijović, Ljuba Perućica je započeo vezu sa Katarinom Koloseus. Par se venčao u Beogradu u oktobru 2019. godine, a njihova veza je često prikazivana u pozitivnom svetlu na društvenim mrežama. Nedavno su najavili dolazak svog prvog djeteta, što je izazvalo veliku radost u njihovoj porodici.

Ljuba Perućica i njegova partnerka trenutno uređuju bebinu sobu kako bi je pripremili za dolazak novog člana porodice. Par je također odabrao poseban i luksuzan krevetić za svoje dijete, koji je pozlaćen i prilagođen s jedinstvenim dizajnom.

Ovo su detalji iz života Ljube Perućice koji su privukli pažnju javnosti i medija. Njegova karijera i lični život često su bili predmet interesovanja i praćenja.Nedavno su najavili dolazak svog prvog djeteta i s radošću uređuju bebinu sobu kako bi dočekali najnovijeg člana svoje porodice. Ljuba Perućica je podijelio ove uzbudljive vijesti na Instagramu i dobio čestitke od prijatelja i kolega.