Otkad su bile uvedene ove mjere za zaštitu, vezane za pandemiju koronavirusa, tako su kod većine ljudi krenuli problemi u njihovim životima, ali i brakovima.

Obzirom da je izolacija jedna od glavnih navedenih mjera, pa tako sve češće slušamo kako se brakovi ili veze raspadaju jer su partneri prinuđeni provoditi 24 sata dnevno jedno s drugim, a najteže je onima koji imaju djecu, naročito manju, jer ta djeca donedavno nisu smjeli izaći vani, zbog čega nastaje još veća nervoza.

Upravo zbog tih stvari dosta mladih majki se žali na društvenim mrežama te traže neke savjete kako da smire djecu koja pucaju od viška energije. Žale se i kukaju kako im je iz dana u dan izolacija sve gora i teža za izdržati upravo zbog toga.

Tim se povodom sada na društvenim mrežama oglasila i bosanska Paris Hilton i jedna od najpoznatijih balkanskih influenserki (čitaj neradnica) Hana Hadžiavdagić koja odnedavno ima i svoju vlastitu emisiju na državnoj televiziji gdje daje instrukcije kako neko može postati influenser.

Ona je donedavno živjela na relaciji Zagreb – Sarajevo, a sada je izbacila status koji je vezan upravo za mlade majke i njihovu djecu koje se nalaze izolaciju, a njena objava je podigla pravi tornado.

“Nisu mi jasne ove današnje majke koje po čitav dan samo kukakju, kako imaju ili premalu ili preveliku djecu i kako više ne mogu da izdrže u kući. Ja to smatram licemjernim. Zbog čega ste ih onda rađale ako ih ne možete trpiti 24 sata dnevno? Šta da kažu one koje nemaju ili ne mogu imati djecu? One bi bile na vašem mjestu presretne. Možda to baš i nije moje da govorim jer ja nisam majka, ali smatram da sam u pravu”.

Očekivano, dobila je ogroman broj negativnih komentara i dosta žena joj je reklo da je glupa i da nema pravo da se miješa tako gdje joj nije mjesto.

Preporučujemo