Novo

BALKANOM ĆE VLADATI SRBI I RUSI! VIDOVDANSKO ZAVJEŠTANJE ! PROROČANSTVO PATRIJARHA PAVLA ČUVA SE DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI…

Tajne spise u kojima piše da će doći do velikog ra takao i da će Albanci pobeći sa KIM a svakog meseca premeštaju u drugi manastir, a to je otkrio mONAH Jovan. U ovom proročnastvu u kojem uvid ima jako malo broj ljudi koji su poverljivi koje je sam patrijarh Pavle za svoj život odabrao reko je da će Kosovo i metohija biti vraćeni u Srbiju jer će Albanci odlučiti da masovno odlaze.

U njegovom proročanstvu također stoji da će Rusija i Srbija napraviti podelu Balkana i da će ona biti konačna a sve će se to desiti kako piše u tajnim spisima koja se iz bezbednostnih razloga svaki mesec premeštaju u drugi manastri posle konačnog sukoba u kojem će Srbija završiti na trani pobednika. ” Kosovo će biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više, jednostavno, neće hteti, a to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca iz pokrajine” prenio je patrijarhove reči monah Jovan Sinđelić, koji čuva dokumente.

Pa zato veliki brj sveštenika i monaha je imao priliku da razgovara sa pokojnim patrijarhom a po prirodi je bio jako tih i povučen pa je zato uzak krug onih kojima se on poveravao i informacije o budućim događajima. osle svete liturgije u Manastiru Gračanica patrijarh je na Vidovdan 2005. poručio da se od odbrane Kosmeta nikad ne smije odustati: “Svojim životima i životom po veri i kada ćutimo, propovedajmo reči Isusa. I u doba mira i slobode, i u doba ropstva i u doba borbi za slobodu. Gospod Isus Hristos opominje naše apostole, kao i sve nas, tako, dakle, svetli svetlost naša pred ljudima da vidovdanska dobra dela proslave Oca našega, koji je na nebesima. To je dužnost svih nas, braćo i sestre, da svojom verom živimo, postupamo i vladamo se.”