Novo

BALKAN U STRAHU! Strašno nevreme odnelo ljudske živote! Nakon poplava stigla još LOŠIJA vest, građani u strahu, PLAŠE SE NAJGOREG! (VIDEO)

Jučer smo imali priliku vidjeti neke stvarno vrlo ružne slike oluje koja se dogodila u Hrvatskoj. Naime, kasno sinoć područje Međimurja pogodilo je strahovito nevrijeme koje je totalno paraliziralo čitavu ovu regiju u Hrvatskoj.

Vjetar i jaka oluja puhali su tako jako da su odnijeli krovove sa kuća, te su potrgali dalekovode. Nastala je brutalno velika materijalna šteta koja će se nekako morati sanirati i pitanje je koliko će to dugo trajati.

Mještani ovog pogođenog dijela Hrvatske prvi su put vidjeli pravu pijavicu, što za ove krajeve uopće nije normalno. Pijavice se, naime, pretežno avljaju na dalekom moru, kada bukvalno nose sve pred sobom, ali ovdje se to jučer pojavilo u kontinentalnom predjelu Hrvatske. U središtu grada posječeno je ogromno drvo, što je stvorilo pravi problem u prometu, a dežurne službe imale su ogromnih problema sa sanacijom cjelokupne štete.

I kako jutros izvještava novinska agencija ANSA, jučer je u Italiji vladao pravo veliki olujni haos. Prema lokalnim medijima, dvije su sestre bile ubijene u Toskani zbog oluje koja je započela jučer negdje oko 14 sati. Jedna je imala samo 3, druga 14 godina, a sve se dogodilo kad je jedno veliko drvo palo na šator gdje su dvije djevojčice kampirale s roditeljima. Sve se dogodilo nekih 120 kilometara od Firence.

S njima je u šatoru bila i 6-godišnja sestra, ali ona je ipak preživjela, samo s lakšim ozljedama. Sjeverni dio Italije jučer je pogodilo jako veliko i strašivo nevrijeme koje je bukvalno nosilo sve pred sobom. U ovom regionu Italije jedan stariji muškarac vodi se još uvijek kao nestao, a posljednji put viđen je kada je pao u rijeku jučer popodne, a onda mu se gubi ama baš svaki trag. Pogledajte kako je sve to izgledalo u video klipovima koje smo vam pripremili.