Novo

BALKAN U ŠOKU! Preminula poznata GLUMICA: Gledali smo je u čuvenim filmovima, a bolovala je od NEIZLEČIVE bolesti…

Ni za danas nemamo nikako dobre vesti sa strane estradne scene. Jednostavno su takva došla vremena da moramo da vam prenosimo jako tužne vesti, koje su definitvno postale uobičajene u svakom mogućem pogledu. Veliki je procenat saobraćajnoj nesreća svedočimo iz dana u dan, a treba biti realan i reći da je sve veći procenat velikih svetskih zvezdi, bolestan i da jako teško podnose borbu sa istom.

U poslednjih godinu dana, imali smo jako veliki procenat oosba koji su preminuli, ali su nam iz asebe ostavili jako veliki broj filmskih umetnosti i remek ddela ali i TV serija kao i predstava koje možemo da gledanom godinama koje su pred nama. Naša sledeća vest nam stiže iz Sedinjenih Američkih Država, gde je na veliku žalost preminula u 96 godini života popopualrna Američka glumica Irena Papas. Ona se naime proslavila u filmovima “Grk Zorba”, “Z”, “Gans of Navarone”, kao i mnogim drugim. Preminula je jučer kasno posle podne, a celu vest je na društvenim mrežma objavila i njena ćerka, te je zamolila novinare na privatnost u ovako teškim trenutcima.

Potom kako Nju jork tajms je naveo ona je od 2018 godne, imala Alzahajmerovu bolest tako da nas i ne čudi da je ovoliko dugo i izdržala. Najpopularnija uloga joj je svakako sa Entoni kvinom u kultnom filmu Grk Zorba. Njen najpopularniji film je svakako iz 1961 godine, u hit flmu Oružje iz Navarona.