Đorđe Balašević imao je srčani udar, što je bio razlog otkazivanja koncerta koji je bio zakazan za jučer uvečer.

Trenutno se nalazi na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gdje je hospitaliziran i ima ugrađen stent. Poznati Srpski pjevač je prije samog koncerta imao jako velikih problema sa dianjem, primljen je na intenzivnu njegu, gdje mu je ukazana prva pomoć i uskoro će biti pušten kući na kućno liječenje, tvrdi izvor Kurira.

Sin pjevača Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević, na svom je Instagram profilu otkrio kako je njegov otac nakon što su mediji proširili vijest da je pretrpio srčani udar.

“Za sve što pitaju kako je moj tata… Ne čitajte novine, on poručuje da će se možda čak i boriti na Megdanu kako se osjeća”, napisao je.

Balaševićeva kćer Beba na Facebooku jučer je objavila vijest o otkazivanju njegovog koncerta u Kragujevcu.

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert… Žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert odgađa… Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i šta nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda… Đole kaže da će donijeti liječničko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti”, napisala je.

Želimo mu brz oporavak

Preporučujemo
Loading..