Zanimljivosti

Baki Ireni iz Kikinde 10 godina UNIŠTAVALI fasadu: Kupila kameru i ŠOKIRALA se kad je otkrila ko to radi

U poslednje vreme na internetu možemo da pronađemo jako puno neobičnih priča, koje nas itekako znaju iznenaditi. Mi se danas bavimo fenomenom “bolje da komšiji crkne krava”, koji je itekako popularan u balkanskim krajevima. Imamo jako puno pakosti od strane komšije., primera radi neko kupi novo auto, a već nakon par dana dočekaju ga primera radi izgrebana vrata. Mnogo je takvih slučajeva,. a ako nemate video nadzor u svojoj zgradi, onda ste u velikom problemu, te imate dodatne novčane troškove. 

Imao takvih slučajeva na pretek, a koliko samo imamo upornih i bezobraznih komšija pokazuje nam i sledeći primer, koji se desio u Srbiji, a cela tortura, verovali ili ne je trajala preko 10 godina. Cela situacija se naime desila u Kikindi, gde je baka Irina Hološi koja ima 83 godine, trpela punih 10 godina da joj neko šteti i šara po fasadi po kući. Sve je to radio sa prljavim auto uljem, tako da je svaki puta iomala jako velike novčane izdatke, jer je morala svaki puta da radi novu fasadu na tom zidu. 

Međutim, njoj je pala na pamet ideja da od svoje minimalne penzije, malo po malo skuipi pare i kupila je sebi bežičnu kameru, a sve u cilju da pronađe ko joj šara po kući. Ispostavilo se na kraju da je počinitelj, njen prvi komšija iz Ulice braće Tatića. Čovek ima 70 godina, a osim fasade uništavao joj je i roletne i komarnike na prozorima.  Plicija je odmah reagovala., tako da su poduzeti daljnji koraci u cilju otkrivanja da li je on stvarno počinitelj ovog krivičnog dela.