Zanimljivosti

Baka se zbog ‘magičnog’ seksa zaljubila u 30 godina mlađeg muškarca: Potrošila na njega cijelu životnu ušteđevinu. A onda je saznala GROZNU ISTINU (FOTO)

Beth Haining (68) je penzionerka iz Velike Britanije koja je uživala u “magičnom” seksu i vreloj romansi sa svojim ljubavnikom iz Afrike, ali nakon onoga što je doživjela sa njima, ona sada upozorava druge žene da ne padaju na te fazone.

Naime, kako piše 24sata.hr, Beth je na ovog svog ljubavnika potrošila kompletnu svoju životnu ušteđevinu koja je iznosila 20.000 eura.

Njih dvoje su se upoznali na društvenim mrežama, a ona je očekivano pala na njegove seksi poruke i komplimente koje joj je dijelio.

“Bila sam glupa. Smijala sam se uvijek ženama koje su padale na takve dečke iz inostranstva i na njihov lažni šarm, a sada se to desilo i meni.” kazala je ona. Ona je Rodneya upoznala kada je imala 63 godine, i to u Accri u Gani, gdje je vodila jednu dobrotvornu organizaciju koja je pomagala sirotištima. On je tada radio kao muzičar.

Ljubav prema muzici ih je povezala, a Rodney je bio veoma pričljiv i jako šarmantan. Kazao joj je da ima 40 godina, a vrlo brzo je počeo da od nje traži novac. Najprije su to bile sitne svote, pa onda sve veće i veće, uz opravdanje da želi da otvori studio i kupi muzičku opremu.

“Rodney je par puta nudio brak, ali svaki put bi ga odbila. Na kraju me je odveo na jedan koncert i zaručio me pred svima. Morala sam pristati. NIsam imala srca da ga odbijem. Već idući dan kupila sam vjenčanicu i prstenje te zamolila jednog komšiju da mi pošalje njene papire od razvoda iz Engleske.” ispričala je ona.

Nakon svadbe, međutim, sve je krenulo nizbrdo. Najprije je saznala da njen muž nema ni 30, a kamoli 40 godina, te da uopšte nije muzičar kao što je on to govorio. Zatim se on počeo žaliti na sve moguće stvari, od hrane, do hladnoće, odbijao je da nađe posao, rekavši kako je uvrijeđen i zgrožen jer je mislio da su u Velikoj Britaniji svi bogati. Razveli su se, a Rodney ju je vrlo brzo tužio za nanešenu fizičku i psihičku bol, te je ona potrošila svoj posljednji cent na njega i sve moguće troškove koji su nastali zbog njega.