Zanimljivosti

Baka se zbog ‘magičnog’ seksa zaljubila u 30 godina mlađeg muškarca: Potrošila na njega cijelu životnu ušteđevinu. A onda je NAKON PRVE BRAČNE NOĆI saznala GROZNU ISTINU (FOTO)

Veoma često se piše i priča o muškarcima ili žena ma koji ode po svoju ljubavnu sreću negdje u treće zemlje, na Daleki istok, u Afriku ili Aziju. Onda kada se vrate u svoj svijet otkriju da baš i nije sve tako ružičasto.

To se desilo i Britanki Beth Haining (68) koja je, kako kaže, bila zaslijepljena ‘magičnim’ seksom i vrućm romansom sa svojim afričkim ljubavnikom, a sada ima potrebu pričati o tome kako bi upozorila druge žene da ne ponove njenu grešku. Upoznali se na društvenim mrežama, a kako Beth bio je tako slatkorječiv i slao joj veoma seksi poruke.

Kako je sama bila u tom trenutku u emotivnom haosu jer joj je sestra preminula a majci konstatovana demencija, prijalo joj je to udvaranje i pažnja. S vremena na vrijeme je Rodny, kako se zvao momak, tražio neke sume novca od Beth uz obrazloženje da mu treba za posao. Radio je kao producent s poznatim imenima muzičke scene u Gani te je često trebao nove muzičke instrumente ili ozvučenja ili neke druge sitnice. Beth je to bez razmišljanja i radila-slala mu novac otkidajući tako od svoje ušteđevine.

To dopisivanje se nastavilo i produbljivalo njihovu vezu te je tako ova britanka odlučila otputovati u Ganu i provesti neko vrijeme sa svojom internet ljubavlju. 2015 je otputovala u Ganu, Rodny ju je dočeo na aerodromuI i u autu ju je strastveno poljubio.

“U tom trenutku bilo mi je jasno da nećemo biti samo prijatelji i odmah smo tu večer spavali zajedno” – prisjetila seBeth.

Rodney je bio vrlo razgovorljiv, pažljiv ugađao joj i pružao svu moguću pažnju a Beth je uživala.

Rodney ju je, još dok je trajalo njihovo dopisivanje, nekoliko puta pitao da se uda za njega. Odbijla ga je uvijek sa riječima da se još ne poznaju dovoljno.

Sedam dana prije njenog povratka u Englesku, zaljubljeni par je uživao u jednom noćnom klubu, kada je Rodney iznenada skočio na pozornicu,uzeo mikrofom i pred svima zaprosio svoju izabranicu.

Na ovu romantiku, na silni aplauz koji je dobio Beth je totalno zbunjena reagovala pristankom I tako su, za tili čas, organizovali vjenčanje.

Malo je bila i iznenađena kada je na vjkenčanju saznala da je Rodnyu u stvari tek 30 godina a ne kao što se predstavio da ima 40.

Nakon vjenčanja Beth se vratila u Britaniju i odmah angažovala advokata da sredi vizu za njenog supruga. Kaže da je potrošila preko 3500 eura da sredi vizu za Rodneyja, ali je uspjela .

Par je tada započeo svoj bračni život u njenoj kući u Worcestershireu, ali su se stvari tada počele mijenjati. Rodny je imao primjedbe na sve, žalio se na svei svašta i češće je spavao na kauču nego u bračnom krevetu. Započinjao bi sve češće svađe oko sitnica a stalno joj je prigovarao kako ona nije bogata, iako je Britanka.

A ona je na njega potrošila skoro svu svoju životnu ušteđevinu od 20 000 eura, prenosi 24sata.hr.

Iako ga njena djeca i prijatelji nisu voljeli, pustili su je da sama skonta da je sve to laž.

Na kraju joj je pukao film, platila mu je put kući i razvod, što ju je koštalo novih 1500 eura, a on je još bezobrazno pričao kako ga je fizički maltretirala ali nije pokrenuo tužbu jer bi to trebao platiti a nije želio trošiti svoj novac, piše The Sun

Nesretnoj Britanki je sve to teško palo, postala je depresivna i trebalo joj je godinu dana da dođe sebi i nastavi svoj život.