Novo

Baka saznala da je TRUDNA: Godinama je mislila da je u KLIMAKSU, a onda su je iznenadile šokantne VESTI!

Definitivno svesni smo da danas živimo u vremenu kada nas ništa ne može iznenaditi , u šta smo se mogli uveriti dosta puta. Jednostavno se samo trebamo pomiriti sa činjenicom da su došla takva vremena. Povodom toga , kao što ste mogli da zaključite po naslovu danas vam donosimo jednu priču koja je mnoge iznenadila , začudila ali ujedno i šokirala.

Naime , baka Gordana je odlučila da podeli svoju priču na društvenim mrežama , a sve je se odigralo na grupi kojaje posvećena problemima današnje žene. Naime, ona je još 2017 godine ušla u menopauzu, i doktori su joj rekli da nema šanse da više zatrudni,a do tog trenutka je imala već četvero decwe i dvoje unučadi. Naime , ono tada nije imala svest da je samo par nedelja posle ostala trudna , a za čudo nije imala ni jedan simpom koji trudnoću prati. Iako bez simptoma , u njenom telu je se dešavalo pravo čudo. Samo zamislite taj šok kada je saznala da je trudna već 26 nedelja , a da se pre toga nije pripremala ni na bilo koji način, ali jedno je sigurno , obuzeo ju je veliki strah.

Zbog rizika koji je nosila ova trudnoća , ljekar joj je savetovao carski rez , a njena trudnoća je ubrzo se proširila i po komšiluku , pa su ljudi počeli da je čudno gledaju. Porodila se 27 decembra 2018 godine, ona se porodila puno ranije, i to između 34 i 35 nedelje trudnoće, tako da je mali sin morao odma u inkubator. Ističemo da je ovo žena koja je najstarija na svetu koja je se porodila.