Novo

Baka Prase UDARIO i na Đokoviće sada: Izneo tvrdnje o odnosu sa Jelenom, čeka se reakcija najboljeg tenisera! (VIDEO)

Poznati srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, poslednjih dana jedna je od glavnih tema u domaćim medijima. Naime, sve je krenulo kada je on u lajvu potkačio vlasnika Pink televizije, Željka Mitrovića, i oni su par dana vodili rat putem društvenih mreža, a onda je Mitrović gostujući u jutarnjem programu na njegovoj televiziji najavio dokumentarac posvećen Baka Prasetu, gdje će gledaoci imati priliku da vide čime se on sve bavio, i koliki je prevarant.

Ono što je obećao, na kraju je i ispunio, jer prije nekoliko dana izašao je prvi dio dokumentarca, a gledaoci sa nestrpljenjem očekuju i drugi dio. Nakon sukoba sa Mitrovićem on je prešao i na voditeljku Jovanu Jeremić, po kojoj je u lajvu osuo paljbu, jer mu se očigledno nije svidjelo mišljenje koje je ona iznijela o njemu. I taman kada smo mislili da se on smirio, u medijima se pojavila nova vijest, a koja se odnosi na to da je Baka Prase otkrio kakav je on odnos imao sa suprugom našeg najboljeg tenisera, Jelenom Đoković. Društvenim mrežama kruži video snimak gdje se on hvali kako mu je Jelena čestitala na uspjehu, a njemu je to bilo itekako drago.

Baka Prase je rekao kako je njemu Jelena navodno napisala sljedeće: “Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti koje ističeš se ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate…” Vaša mišljenja?

@familijoo

#novakdjokovic #bakaprase

♬ original sound – BLKN