Novo

BAKA (104) U BRAKU SA 71 GODINU MLAĐIM MUŠKARCEM: ON JOJ JE 23. MUŽ PO REDU, A OVO ŠTO PRE ŽELI SA NJIM

Naime , kada je reč o internetu , deifinitivno je to mesto gde možemo da pronađemo mnogo toga , te da posvedočimo raznim dešavanjima , a od neki su svakako i loše stvari , kao si lovanja , tu če , te brutalni okršaji , ali neosporno je da ima i onih zanimljivih stvari. Naime , upravo današnja priča je jedna od onih koje vas ostave u neverici , a reč je o tome da nam uprvo ova priča pokazuje koliko godine ustvari nemaju granicu kada je reč o ljubavi .

Međutim , mnogi bi rekli da je ova priča malo preterana jer je razlika između ovog para ogromna. Dakle , reč je o jednoj baki iz Malezije ,. a kooja je odlučila da u svojoj 1’04toj godini stupi u bračni odnos po 22 put . Naime , njen mladoženja je jedan malezijac po imenu Muhamed , a koji je kako saznajemo prvo bio njen podstanar , ali je se nakon nekog vremena između njih stvorila ljubav. Dakle, Muhamed je ispričao da se ženi zbog ljubavi , a ne novca , pa čak i ako je njegova izbaranica starija od njega preko 70 godina. Naime , on je ispričao da je odmah imao emocije prema njoj , jer je bila stara i nemoćna , te da su se one pretvorile u ljubav.

Ono što je zzanimljivo jeste da ova baka ne krije činjenicu da bi volela da se ostvari kao majka , te da žele da usvoje dete , pa čak i d abude vanbračno. Inače , starica se udavala 22 puta i kaže da nikada nije volela da bude bez muškaca. – Nadam se da će mi Musa biti poslednji suprug. Nema razloga da me ostavlja, jer sve bračne dužnosti obavljam kao svaka druga žena – rekla je Vuk.