Ovaj uspješni pjevač iza sebe ima duge dvije decenije uspješne muzičke karijere. On je možda i najveći lik koji je ikada hodao balkanskom narodnom scenom, a on se zove –  Aca Lukas.

Mnogobrojni razvodi brakova su iza njega, kocka, veliki skandali, narkotici, lake žene – to je sve ono što možete, između ostalog, podebljanim slovima naći u njegovoj biografiji. Da li on, međutim, živi dobro, gdje spava? Pročitajte u nastavku.

Jedan od najpopularnijih izvođača na cijeloj balkanskoj sceni, a svakako najposebniji je Aca Lukas, ispunjava sve dvorane i klubove širom Balkana i zarađuje vrlo dobro, čak i više od svojih kolega. Pjevač koji je uključen u mnoge kontroverzne situacije, ali i priče sumnjivog karaktera.

I najgore od svega je što je Lukas imao velikih problema s opojnim sredstvima, od kojih nikada nije došao do kraja, te su ga te tvari pratile gotovo cijelu karijeru. Mnogi Lukasa nazivaju čeličnom nosnicom zbog njegovog opuštenog stava tokom godina, jer je volio sve zabranjene brakove i bez problema govorio bez dlake na njegovom jeziku.

Ovaj popularni pjevač troši veliku količinu novca zarađenog na ženama sumnjivog morala, kako je rekao u jednoj izjavi da je u samo jednoj noći u hotelu gdje je ostao i proveo jednu noć na ženi koja troši gotovo 4.000 eura, konobari i hotelsko osoblje ostavio oko 1.000 eura koji su bili pri ruci i na usluzi. Ovo je konkretan dokaz koliko je Aca Lukas imao novca, ali ga još uvijek ima tek sada kada malo više razmišlja s gornjom glavom.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..