Danas vam donosimo jednu stvarno zanimljivu situaciju, koja je itekako poučna i da bi trebali voditi brigu o tome gdje ste krenuli, i da ne trebate skretati pogled, pogotovo ako nosite neke osjetljive stvari, jaja na primjer.

Spustio je pogled na zgodnu djevojku u minici. Bolje da nije. Muškarci teško ignoriraju djevojku koja prolazi pored njih, plus ako su provokativno odjevene. Ovaj će čovjek dobro razmisliti prije nego što to ponovo učini. Pogledajte to i shvatit ćete zašto:

Pazite kuda idete. On je stao na koru od banane, i sva jaja su nastradala. Ne znamo kako je otišao ženi na oči.

Sada vam donosimo jedno priznanje koje je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama:

„Udala sam se i živjeli smo s mojim roditeljima. Na početku je sve bilo kako treba. Mislila sam da živimo u bajci. Imamo i kćer. Pokušao sam sve napraviti kako je zamišljala. Tada je počela biti ljubomorna i paranoična.

Svaki dan pravila je neke ispade. Osim što je napala mene, napala je i moje roditelje. Kuća je postala mjesto kakvo ne želim više da poznajem. Pokušao sam joj objasniti da je sve umislila i da je sve u redu, ali nije vjerovala. Uvijek bi pronašla razlog za svađu. Postalo je nepodnošljivo. Iako mi je bilo teško, odlučio sam se razvesti.

Žao mi je moje kćeri, ali bolje nego odrastanje u ovom okruženju. Otac mi je rekao da to moram učiniti, inače ne bismo mogli živjeti s njom Razumijem i svoje roditelje. Prihvatili su je i sada svakodnevno trpe njene ispade.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..