Showbizz

AUUUU – STANJE MARINE TUCAKOVIĆ POSTALO ZABRINJAVAJUĆE! Dugo se borila sa bolešću, njena poruka sada PODIGLA VELIKU PRAŠINU – NIJE NIKAKO DOBRO (FOTO)

Kad je u pitanju naša muzička pozornica, zna se da je najbolja i najplodonosnija tekstopiskinja na našem Balkanu definitivno Marina Tucaković, koja već preko 4 decenije piše tekstove za pjevače iz našeg kraja, a teško da postoji niti jedan pjevač koji išta znači na pozornici, a da Marina nije napisala barem jednu pjesmu za njih.

Autorica je stotina, a možda i hiljade sjajnih hitova i sigurno ni sama ne zna koliko je pjesama i hitova napisala.

Poznato je od ranije da se Marina zadnjih par godina bori s teškom bolešću, zbog koje je čak provela neko vrijeme na liječenju u Njemačkoj. Bila je to veoma teška i iscrpljujuća borba koja i dalje danas traje, s dosta uspona i padova, a ovih je dana Marina ponovo zabrinula mnoge svoje obožavatelje porukom koju je ostavila na društvenim mrežama.

Objavila je post gdje je kratko i jasno opisala kako se momentalno osjeća, a to je jako zabrinulo sve one koji je prate i koji obožavaju njezin rad, jer sumnjaju da se njena bolest ponovo pogoršala i da oporavak ne ide uopšte u onom smjeru u kojem bi trebao da ide.

Marina je u svom statusu napisala sljedeće: “Da sam samo loša, bila bih bolja nego sada” – i tako izazvala oluju komentara onih koji je prate na društvenim mrežama, a tim je riječima izazvala brojne poruke podrške, kako od nepoznatih, tako i od slavnih.

Podsjećanja radi, Marina se dugi niz godina bori s teškom bolešću, zbog čega je ovaj post izazvao veliku zabrinutost javnosti.