Novo

AUUUU “JOOOJ TO JE TEŠKO ZA PRIČATI”! Saša Vidić progovorio o novoj devojci Marije Šerifović i Džejli Ramović!

Jedna od najboljih i najpopularnijih pevačica na našim prostorima Marija Šerifović je glavna tema ovih dana nakon što je na mrežama isplivao video snimak incidenta koji se odigrao u glavnom gradu, u Beogradu.

Naime, na tom snimku se moglo da vidi kako se ona žargonski izražva i udara pesnicom u auto, a kako su pojedini mediji pisali i preneli u javnost, razlog toga svega je pevačicina ljubomora. Imajući u vodiu da su komentari Saše Vidića uvek interesantni i beskrajo duhoviti, a kreator je jedan od retkih koji bez dlae na jeziku kaže sve što misli o aktuelnim temama, a on je svoje viđenje izneo i povodom ovog događaja.

Osim svih vokalnih sposobnosti koje ima Marija, intrigira javnost i svojim privatnim životom i svi bi da zavire u njenu spavaću sobu, pogtovo nako priznanja da je pprvlače ženske osobe istog pola te su je u javnosti neretko povezivali sa pevačicom Džejlom Ramović, kojoj je bila mentor u Zvezdama Granda dok se takmičila.

Sada je Saša koji otvoreno govori o svim dešavanjima na estradi izneo svoj stav o pomenutom događaju i njenom ispadu prilikom kojeg je slomila ruu a za kkoji se šuška da je posledica svađe sa devojkom. ” Ne mislim da to ima veze sa partnerstvom, nije ona sirotinja pa da to rešava na ulici, Mara je legenda, ja je baš, baš volim” rekao je Vidić koji se također osvrnuo i na spekulacije o Marijinom odnosu sa mladom zvezdom u usponu Džejlom. ” Jooj, to je teško za komentarisanje. Pa, Mara je zaslužila finu devojku, emancipovanu i to je sve što ću da kažem” dodao je on dvosmisleno, a on je sa Marijom u odličnim odosima te je poštuje i voli.