O asistentici vojvotkinje malo se toga zna, osim da se zove Melissa. Ona je nakon samo 6 mjeseci rada na dvoru dala otkaz a glasnogovornik Kensingtonske palače nije želio komentirati iznenadni odlazak asistentice.

Pojavila se u dvoru za vrijeme priprema vjenčanja Meghan i princa Harryja. Ona je veoma talentovana osoba i mnogi kažu da je odigrala ključnu ulogu na kraljevskom vjenčanju, zbog čega je i dobila status asistentice. Mnogi su koji tvrde kako je Meghan veoma teška osoba, a to je još prije vjenčanja medijima otkrila i njezina bivša agentica Gina Nelthorpe-Cowne, koja je rekla da su vojvotkinja i njezine potrebe uvijek bile u prvom planu, što nam daje za pravo da vjerujemo da je to i razlog zašto je Melissa dala otkaz.

 

4

Nedugo zatim počele su kružiti glasine po medijima o istinosti trudnoće vojvotkinje. Pomno se prate njeni pokreti, modni odabiri, mimika i ponašanje. Mnogi su pokrenuli lavinu komentara i teorije zavjere kako je sve to laž. Najglasnija u tome je nepoznata blogerica koja je na svome YouTube kanalu uradila detaljnje analize njenog ponašanja. Ona tvrdi da Meghan uopšte nije trudna, da se neprirodno mnogo čuva za stomačić kao da će nešto “ispasti”. Blokerka tvrdi da vojvotkinja nosi protetički stomak, a sve to možete pogledati na njenom videu:

 

Sami zaključite da li u ovom ima istine ili ne ?

meghan1

meghan4

meghan4

Preporučujemo
Loading..