Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najpopularnijih pjevača na domaćoj estradi. Kada se popularni Ceca oženio devetnaestog veljače, tisuću devetsto devedeset petina Arkanu, imala je samo dvadeset dvije godine, dok je Arkan imao samo dvadeset i jednu godinu.

Bilo je mnogo govora o odnosu između Arkana i Cece i svih turbulencija s kojima je ovaj par imao zajedničko. Na kraju je Arkan okončao likvidaciju koja se dogodila prije dvije tisuće godina.

Inače, manje je poznat Cecin život prije braka s Arkanom.

Naime, pojavile su se informacije da je Ceca Arkana varala s muslimanom na samom početku braka, a s obzirom da je Veljko rođen devedeset i šeste godine, vrlo je logično povezati Veljka s drugim čovjekom koji bi mogao biti njegov otac. Svi znaju da je u mladosti Ceca imala veoma buran način života koji je bio jako problematičan i da ju je Arkan konačno tada smirio.

Inače, s obzirom na ogromne razlike u godinama, postojale su mnoge teorije, a jedna od tih teorija kaže da je Ceca bila u vezi sa muslimanom prije Arkana i da ju je morala prisiliti na prisilni rad. S druge strane, danas je vrlo čudno što još uvijek nema partnera jer je žena u najboljim godinama.

Ceca ce doduše još nije oglašavala povodom ovih navoda, a da li će biti urađen neki DNK test da se sve to utvrdi i razjasni. Vidjet ćemo šta će se izdešavati dalje, ali javnost je svakako ostala u šoku i nevjerici nakon što je ova teorija isplivala na vidjelo.

Preporučujemo
Loading..