Novo

Anastasija Ražnatović BLJESNULA za rođendan malog Željka: Javnost ZANEMELA nakon VANSERIJSKE LEPOTE Cecine ćerke! (FOTO)

Naše poznate ličnosti vrlo često budu gosti na raznim javnim dešavanjima, pa tako da imamo priliku da uvijek uživamo u komentarisanju onoga za što se se oni odlučili da obuku za tu neku specijalnu priliku. Naime, u poslednje vrijeme, u Srbiji desilo se dosta slavlja kod naših poznatih ličnosti, pa su tako mediji recimo ovih dana brujali o spektakularnoj svadbi pjevačice Katarine Grujić i njenog sada muža, fudbalera Marka Gobeljića.

I tu smo imali priliku da vidimo brojna imena sa naše javne scene, nama itekako dobro poznata. Međutim, i u porodici Ražnatović bilo je razloga za slavlje, tačnije maleni Željko je proslavljao svoj rođendan. To je bila prilika da njegova tetka, Anastasija zablista, i da sve oči gostiju i prisutnih budu uprte ka njoj. Moramo da kažemo da je ona jedna prelijepa djevojka, koja mnogo liči na svoju majku Cecu Ražnatović.

U javnosti je poznato i to da Anastasija uživa kada je riječ o modi, tako da se ona uvijek trudi sa isprate sve najnovije trendove. Maleni Željko proslavljao je svoj drugi rođendan, dok je veliko slavlje ove godine upriličeno u njihovoj vili, a Anastasija je odlučila da ovog njima jako posebnog i radosnog dana, ona jednostavno zablista. Mlada pjevačica je na svom Instagram profilu podijelila snimak na kojem se vidi kako je ona sredila frizuru, ali i kako se našminkala, a mnogi su rekli kako nikad nije bila ljepša i da je prosto zablistala. Ostatak teksta pročitajte ovde.