Novo

ANASTASIJA OBJAVILA FOTOGRAFIJU o kojoj javnost bruji! NIKO NE MOŽE DA VERUJE SVOJIM OČIMA! (FOTO)

U današnjem članku vam donosimo novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, danas pišemo o mladoj pjevačici Anastasiji Ražnatović. Danas nećemo pisati o njenoj muzičkoj karijeri koja je krenula itekako dobro, nego ćemo malo da se pozabavimo sa njenim privatnim životom koji je itekako zanimljiv.

Naime, svima je jako dobro poznato da je ona u sretnoj vezi sa srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom, i do sada ona je nekoliko puta išla u Španiju da bi provodila vrijeme sa svojim dragim, i da bi ga bodrila na njegovim utakmicama, a on inače igra za špansku Sevilju. Sada je Nemanja konačno došao u Srbiju, a mi vam otkrivamo šta je to ona radila dok njega nije bilo tu. Inače Anastasija danas u jednom poznatom beogradskom restoranu proslavlja svoj 24.rođendan, na kojem će da bude negdje oko 100 zvanica, a svakako da ovo rođendansko slavlje nije moglo da prođe bez Nemanje.

Kako smo već napisali, Gudelja je stigao u Srbiju, a ono što je zanimljivo jeste to da će on na Anastasijinom rođendanu po prvi put da vidi njenu majku Cecu, brata Veljka i ostatak njene porodice. Inače, Anastasija je uživala u društvu Nemanjinog brata Dragiše, pa je tako snimila stori i postavila, a pored njegovog imena ona je stavila sličicu praseta i srce. Po svemu sudeći, Anastasija je u njegovoj porodici jako dobro prihvaćena, a kako će on da prođe ostaje nam da vidimo. Vaša mišljenja?