Novo

ANA NIKOLIĆ SADA ZAISTA FRAPIRA: Njena nova IZJAVA OSTAVILA SVE U NEVERICI, da li je moguće da je OVO REKLA?

Ana Nikolić je jedna od javnih ličnosti koja sve doslovno ostavlja bez teksta , a sve jer kroz njen život se često vrte brojni skandali. Tako je ona nedavno odlučila da javno isproziva Mišu Grofa , oca po*ojnog Vidoja Ristića , pa je stala u odbranu popularne voditeljke Nikoline Pišek kada je reč o podeli bogatstva. – Ovo je nečuveno! Nimalo viteški… Ponajmanje grofovski. Ali sve sam ja to doživela kad je moj otac um*o u istim tim godinama, 44… Sramota! Sve i da je “sve istina”… Čoveče božji, sahranio si sina! – obratila mu se Ana pre nekoliko meseci.

Međutim , to ne bi bilo toliko čudno da nije izjavila da zapravo i ne zna ko je Miša Grof , te da ga je napala kako kaže zbog traume iz detinjstva. – Njega sam napala zbog ljudskost, ja nemam pojma ni ko je Miša Grof. Sećam se kada mi je um*o otac iz vojnog odseka su zvali da traže fiksni telefon koji je moj otac igrom slučaja nekoliko dana pre s*rti doneo kući da ga vratimo, čitala sam šta je radio Miša Grof i kako se ponaša. Meni to nije normalno, e i ja imam tu traumu iz detinjstva i zato sam tako reagovala – kaže Ana Nikolić za Pink i dodaje:

– Iz mene je izašlo ono ljudsko, jer ja znam kako je meni bilo. Ne baš tako surovo, ali je to ta priča – kaže Nikolićeva. Vša mišljenja o svemu ovome možete da ostavite u komentar.