Opće je poznato da je kriza izazvana pandemijom koronavirusa imala vrlo negativan utjecaj na mnoge ljude, barem kada je riječ o njihovim poslovima.

Dosta se kompanija zatvorilo, dosta je ljudi izgubili posao, a oni sa estrade nisu mogli raditi ništa nekoliko mjeseci zbog izolacije, tako da nije bilo nikakvih nastupa, koncerata i nije snimljeno novih pjesama. Izgleda da, barem prema podijeljenim informacijama, popularna pjevačica Ana NIkolić nije imala veliki strah od ove pandemije, već da je i dalje odgovorna i cijelo je vrijeme provela u izolaciji sa svojom kćerkicom.

Međutim, u posljednje vrijeme Ana se malo ipak opustila i već se počela ponašati kao da je virus gotova stvar, iako se zna da znanstvenici nisu ni blizu otkrivanja cjepiva protiv ovog virusa. Ana je poznata po tome da je za nju posljednjih godina bilo vrlo burno i da je uspjela izgubiti gotovo 50 kilograma dijetom i vježbanjem, kad je odlučila okrenuti novu stranicu u svom životu. Tada je priznala da ugrožava vlastiti život i da je odlučila nešto promijeniti kad u ogledalu ugleda staru i debelu baku.

Na kraju je velikom žrtvom, dijetom i vježbanjem, ali i operacijom svog želuca uspjela smršati gotovo 50 kilograma, a sada je na onoj težini koju je imala na samom početku svoje karijere. Otkrila je da još uvijek voli popiti nekoliko čaša vina, tu i tamo, ali da joj alkohol više ne predstavlja problem kao nekada, kad ga je konzumirala poput lude osobe. Kad je u pitanju ljubav, rekla je da misli da je Rasta ljubav njezinog života, ali pokazalo se da to nije slučaj, iako će mu uvijek biti zahvalna zbog kćerke Tare koju je dobila s njim.

Na kraju je u šali pokazala svog novog ljubavnika i budućeg muža, jednog šeika, a u stvari to je slika snimljena tokom snimanja jednog od njenih videa spotova.