Home Showbizz Ana Nikolić je upravo zgrozila sve fanove i nikome nije dobro kad...

Ana Nikolić je upravo zgrozila sve fanove i nikome nije dobro kad vide ovu fotografiju: Pa fuj! Ovo nismo očekivali od nje (Foto)

352
0

Ana Nikolić jedna je od najpopularnijih ličnosti u proteklih nekoliko mjeseci, koju mediji često psuju u svojim natpisima, i stalno o njoj javno pričaju, uglavnom zbog njezine težine koju je dobila u trudnoći.

Bila je najatraktivnija pjevačica nekada davno na pozornici, dugo je izgledala mlada, bila je lijepa i imala je tanku liniju koja je očarala mnoge žene koje su mogle samo zamisliti da izgledaju poput nje dok se nije udala. Prije nešto više od godinu dana ušla je u bračnu zajednicu i udala se za repera Stefana Đurića Rastu, s kojim je snimila album dok su se zabavljali, a potom je zatrudnila. Nakon što je rodila i donijela svijetu lijepu kćer, Taru, borila se svaki dan kako bi skinula dodatne kilograme koje je nakupila tokom trudnoće, ali nije uspjela.

I – osim što je glavna tema za njezinu težinu, jer je pjevačica sada objavila fotografiju koja je kompromitirala mnoge njezine obožavatelje! Naime, imala je sliku s kćeri i dijelila taj trenutak na društvenim mrežama, što nije kontroverzno, ali učinila je ono što je činila u vrijeme slikanja. Pjevačica je poljubila kćer u usta, pa je fotografirala i postavila fotografiju na Instagramu.

I da je u potpunosti zgrozila mnoge fanove, dokazuju i komentari koji pljuju Nikolićevu na sve strane i sve ih je više, svake minute iskoči novi.

Većina njih komentira da djeca ne bi trebalo poljubiti u usta, već u lice, a onda je progovorila i napisala da je njezina beba koju je dojila 9 mjeseci u želucu njena beba i može da radi šta hoće. Kako komentirate njezinu fotografiju?

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..