Novo

ALIS ADAKTAR IZGUBILA BEBU: Adamova majka sve rastužila objavom: “Prinove NEĆE BITI” Tužne vesti!

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o jednoj temi koja je nedavno mnoge iznenadi , ali i šokirala , a reč je o majci popularnog kralja obrva Adamu Adaktaru . Naime , ona je nedavno sve rastužila sa vesti da je izgubila bebu, pa je poslala emotivnu poruku , sa kojom je pokušala da ohrabri sve žene . Naime , ona je priznala da svoj rođendan ne može da proslavi , jer se ne oseća dobro.

– Srećan mi rođendan, hvala svima na divnim željama i čestitkama, posle turbuletnih dana u mom životu ipak sam odlučila da slavim rođendan, jer moj životni moto je da prihvatim sve što donosi život i lepo i manje lepo, jer nikad ne znamo šta je najbolje za nas. Ono što želim da kažem je da prinove neće biti u Adaktar porodici i pored moje najiskrenije želje, jer na neke stvari jednostavno ne možemo da utičemo. Znam da sam bila inspiracija i ohrabrenje mnogim ženama da se odluče da rode u poznijim godinama, ali isto tako znam da ću biti uteha mnogim ženama koje su se naše u istoj situaciji…- napisala je Alis Adaktar.

Podsetimo, Alis Adaktar, koja se nekada zvala Bobana i imala salon za tetoviranje u Čačku, na Instagramu objavljuje slike na kojima izgleda kao milion dolara. Iako je imala par intervencija, njene slike u kupaćem kostimu izazivaju puno pažnje, zbog čega su pojedini pratioci išli na APR i proveravali podatke o firmi kako bi saznali godište Adaktarovih.