Zanimljivosti

ALI GDJE JE MOJA BEBA? Doktor napravio carski rez, i BEBE NIGDJE NEMA? Plako ko dijete, kad je SHVATIO SVOJU GREŠKU

Za danas smo za vas pripremili vrlo zanimljivu vijest koja nam svima govori o tome kako se život ponekad može dogoditi na puno načina. Svi definitivno čekaju momenat kada će konačno postati roditelj, a sam dolazak bebe očekuje se s strepnjom.

Danas vam prezentiramo priču o paru koji uopće nije imao sreće jer su odlučili da probaju privatno porađanje. Nisu željeli da im se beba rodi u običnoj bolnici, već u privatnoj. Prije su imali loša iskustva, jer je žena već imala dva pobačaja, tako da sada nisu željeli ništa prepustiti slučajnosti i angažirali su privatnog liječnika, najboljeg u gradu, ali na kraju su se opet zafrkali. Pitate se kako je to zapravo uopšte moguće?

Amber Hughes se zove žena kojoj je u to vrijeme bilo 31 godina i zbog svoje prošlosti bila je više nego rizična njena trudnoća, pa su bili malo skeptični u vezi s svim tim. Sve je učinjeno do samog kraja kako i treba, a porod je započeo u njenoj 30. sedmici trudnoće. Adam, njezin muž uzeo je kameru sa sobom i želio je snimiti cijelu situaciju. Liječnik se prestravio kad je vidio da dijeteta nigdje nema, da je beba bila u porođajnom kanalu, kad je sve počelo, međutim, Adam se onda šokirao od onoga što je vidio. Sve je lijepo urađeno i pripremljeno za carski rez, liječnik je u samo jednom trenutku okrenuo glavu, a dijete je jednostavno nestalo. Srećom pa je nakon 2 minute pogledao u plahtu pod nogama majke i vidio da je dijete samo odlučilo prirodno izaći.