Novo

Aleksandra ZABILA N0Ž u LEĐA Dejanu! Ulazi u Zadrugu 6 bez njegovog znanja, prodala ga za OZBILJNU LOVU!

Aleksandra Nikolić bivša je rijaliti učesnica, koja je domaćoj javnosti već od ranije bila poznata, ali je prošle pete sezone ona ostala upečatljiva zbog njene veze sa Dejanom Dragojevićem. On je inače javno prevaren od strane njegove sada već bivše supruge Dalile, a više puta je istakao da je upravo Aleksandra bila ta koja ga je najviše podigla i izvukla iz stanja u kojem je on bio.

Inače na kraju on je bio pobjednik pete sezone, njih dvoje izašli su kao par, i iako su mnogi mislili da će njihova veza da se okonča i da to nije prava ljubav, oni su sve demantovali i ostali su zajedno. Sada se u medijima pojavila nova informacija, a radi se o tome da je ona navodno potpisala da će da uđe u šestu sezonu rijalitija Zadruga, ali da je to sakrila od Dejana, pa je izvor koji je upućen u cijelu situaciju za medije rekao sljedeće:

“Aleksandra je pre nekoliko dana bila na Pinku i dogovorila ulazak u “Zadrugu 6”. Čak je potpisala i ugovor, i to Dejanu iza leđa! Produkcija joj je ponudila ozbiljan novac, koji nije želela da propusti. Trenutno živi od reklama sa Instagrama, ali to joj nije dovoljno. Nema druge prihode, osim honorara iz “Zadruge”, rekao je izvor pa je dodao: “Njih dvoje su pre dvadesetak dana zajedno išli na pregovore. Dejan se dvoumio da li da uđe od početka “Zadruge” ili nešto kasnije, pa je na kraju rekao da mu treba još vremena da razmisli. Verovatno želi sebi da digne cenu. Aleks se tada klela da ni u ludilu neće u rijaliti bez Dekija, ali je lova presudila”. Vaša mišljenja