Novo

Aleksandra ZABILA N0Ž u LEĐA Dejanu! Ulazi u Zadrugu 6 bez njegovog znanja, prodala ga za OZBILJNU LOVU!

U nastavku dnašanjeg članak dotaći ćemo se jednog poznatog rijaliti para , a koji je jako često tema brojnih medija , jer svojim životima izva rijalitija privlače pažnju na sbe . Naime , reč je o Aleksandri Nikolić i Dejanu Dragojeviću , a koji su vezu otpočeli u rijalitiju , te je tada Aleksandra Dejana izvukla iz lošeg psihičkog stanja u kojem je bio. Naime , oni su i po iizlasku iz rijalitija jako aktivni na druptvenim mrežama , pa su napravili i svoje profile na jutjub kanalu , pa redovno snimaju razne videe. Tako je nedavno Aleksandra snimala video kako je protekao proces vađenja silikona iz usana , a sve da neko ne bi završio kako je ona.

Naime , za par dana treba da počne i šesta sezona popularnog rijalitija Zadruga , te je dosta novih učesnika itekako poznato , a kakko saznajemo sada je se pojavila nova informacija , a koja se tiče toga da je Aleksandra potpisala papire za šeestu sezonu , ali je to sakrila od Dejana. Izvor blizak njima je sve otkrio , pa istakao :

“Aleksandra je pre nekoliko dana bila na Pinku i dogovorila ulazak u “Zadrugu 6”. Čak je potpisala i ugovor, i to Dejanu iza leđa! Produkcija joj je ponudila ozbiljan novac, koji nije želela da propusti. Trenutno živi od reklama sa Instagrama, ali to joj nije dovoljno. Nema druge prihode, osim honorara iz “Zadruge”. Njih dvoje su pre dvadesetak dana zajedno išli na pregovore. Dejan se dvoumio da li da uđe od početka “Zadruge” ili nešto kasnije, pa je na kraju rekao da mu treba još vremena da razmisli. Verovatno želi sebi da digne cenu. Aleks se tada klela da ni u ludilu neće u rijaliti bez Dekija, ali je lova presudila.”